ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Les primeres reaccions dels protagonistes de l'Andorra després de l'ascens

www.andorradifusio.ad

El Futbol Club Andorra ja és equip de Tercera Divisió. Els tricolors han aconseguit l'ascens en imposar-se al Viladecans en l'última jornada per 3 a 0 i amb una multitud a les grades de Prada de Moles. Amb el xiulet final de l'àrbitre, l'alegria s'ha desfermat entre jugadors, tècnics, directiva i afició.

El tècnic del FC Andorra, Gabri Garcia, ha comentat que després de 17 anys, i recordant que el 2002 va ser l'última vegada que l'equip estava a tercera, "hem fet un pas endavant, no sé si hem fet història, però hem fet un pas endavant". Ha assegurat que és un pas gran en aquest projecte i que continuaran. "Això ho tenim clar, tenim moltes ganes de continuar", ha apuntat Garcia.

Un dels capitans, Ludovic Clemente, ha indicat que aquest ascens "és tot un somni després del que hem patit tots aquests anys enrere", i més arribar a l'últim partit i quedar primers. Clemente ha dedicat la victòria a l'Emili Vicente, assenyalant que està en el record de tots. "Aquest ascens va per a ell", ha dit.

Ernest Forgas ha assegurat que "això és increïble" i ha donat moltes gràcies a la gent que aquest diumenge ha estat al camp. "Què més puc demanar, jo i l'equip?".

Marc Pujol és un altre jugador que ha tingut un sentit record per Emili Vicente. "Són molts i molts anys ja. M'enrecordo de molta gent, una d'elles el Richard Imbernón, que està aquí. El primer que m'ha vingut al cap ha sigut l'Emili, jugadors, directives...".

Per últim, el president del club, Albert Ferré, ha assegurat que "ha sigut una gran alegria perquè és una fita que pocs equips han pogut fer. Tota una segona volta imponent. Hem arribat a l'últim partit depenent de nosaltres mateixos i ho hem aconseguit".

Informa: Sergi Cano
Imatge: Ruben Calvo

Comparteix:

34.204.193.85