El programa Engega augmenta el seu pressupost als 800.000 euros

www.andorradifusio.ad

Per a aquest 2022 la partida pressupostària del pla Engega ascendeix a 800.000 euros. Es busca que els conductors facin el pas a vehicles elèctrics, que incrementin la mobilitat sostenible. De fet, en els últims temps s'ha notat aquest canvi d'actitud. La partida de l'any passat es va esgotar i preveuen que passi el mateix amb la d'aquest any. 

Aquells conductors que volen fer el pas del vehicle amb combustible fòssil a l'elèctrics tenen des de fa anys l'ajuda del programa Engega. Enguany, amb major dotació econòmica, que ascendeix fins als 800.000 euros. 

La convocatòria estarà oberta fins al novembre o bé quan s'esgoti la partida pressupostària. 

 "L'any anterior no es van poder entrar tots els vehicles perquè es va esgotar el pressupost. Pensem que enguany passarà el mateix. De fet tenim encara adjudicacions pendents"

 Carles Sansa, president de l'Associació d'Importadors de Vehicles.

En els darrers anys s'ha notat el canvi d'actitud del consumidor, que aposta cada cop més per mobilitat més sostenible. Els reis, però, encara són els cotxes híbrids, que permeten no haver de patir per recarregar-los en recorreguts de llarga distància. 

Informa: Ariadna Guiu Vila
Imatge: Desirée Sala

Comparteix:

Aprendre a formar en l'esquí sense veure-hi com a part d'un gran projecte basat en el disseny universal  Grup Pyrénées incorpora l'hora silenciosa