El projecte Clean Up de recollida de brossa s'estén a tot el país amb l'aliança de cinc entitats i empreses

A Andorra s'han celebrat diversos clean up anteriorment, sobr

A Andorra s'han celebrat diversos "clean up" anteriorment, sobretot impulsats pels escolars, i aquest any el projecte agafa impuls a partir de l'aliança de cinc entitats i empreses que estenen la jornada de recollida de brossa a diversos punts del país.

Creu Roja Andorrana Joventut, Andorra Sostenible, Rastre Zero, Carnet Jove Andorra i CityXerpa s'uneixen amb el suport de tots els comuns, en particular el d'Encamp, per conscienciar la població de la importància de mantenir, entre tots, el territori net, explica la Creu Roja en un comunicat conjunt.

La jornada de recollida de brossa 'Clean Up Andorra' tindrà lloc aquest dissabte 8 de maig i ja ha tancat les inscripcions en arribar al màxim de participants per zona per garantir el compliment de les mesures per evitar la Covid-19. Per a aquesta primera edició de país, s’han seleccionat com a punts de recollida els cortals d’Encamp, el coll d’Ordino, els cortals de Sispony, la Rabassa, el llac d’Engolasters i el Pas de la Casa.

L'objectiu és recollir el màxim possible de residus de la muntanya. Una vegada finalitzada la jornada, amb l’ajuda dels comuns, es traslladarà la brossa recollida a les deixalleries, on es pesarà i es veurà el resultat quantitatiu de la iniciativa.

Informa: Redacció
Fotografia: Arxiu RTVA

Comparteix:

Andorra i la UE avancen en matèria de medi ambient, clima, normativa tècnica i responsabilitat del producte Així funcionen els sensors per mesurar els nivells de CO2 als interiors