ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Prop d'un 2% més de visitants al juny

www.andorradifusio.ad

El juny hi va haver més de 600.000 visitants, xifra que representa un increment de prop del 2%. Ha augmentat el nombre de turistes i, en canvi, ha baixat el d'excursionistes. Per altra banda, la xifra de vehicles que han entrat el mes passat ha davallat una mica menys d'un 7%.

El mes passat hi va haver 176.936 turistes, els que pernocten almenys una nit, i 431.295 excursionistes, els que no pernocten. Això suposa que al juny van entrar a Andorra 608.231 persones, xifra que suposa una variació de l'1,9% respecte de fa dotze mesos.

S'ha d'especificar que el nombre de turistes ha pujat i el d'excursionistes ha davallat. Aquesta tendència positiva es manté enguany ja que s'ha incrementat lleugerament la xifra de visitants.

S'ha de destacar que han crescut les entrades de ciutadans francesos i han disminuït les d'altres nacionalitats.

En canvi, al juny la xifra de vehicles que va entrar va ser de 313.164, dada que suposa una variació negativa del 6,7% respecte del mateix mes del 2018.

La davallada més gran ha estat en la frontera amb França. El nombre de vehicles que ha entrat durant el primer semestre també ha baixat.

Informa: Pere Moliné

 

Comparteix:

35.173.234.140