Prop d'un centenar de places urgents a cobrir a l'administració del Govern

www.andorradifusio.ad

La titular d'Administracions Públiques assegura que hi ha més de 200 places vacants als ministeris que s'han de cobrir, prop d'un centenar de les quals serien urgents. Reconeix que el fet que la graella salarial sigui més baixa que altres administracions no ajuda a trobar treballadors.

El Govern té més de dues-centes places vacants per cobrir als ministeris. Entre una cinquantena i un centenar serien de màxima necessitat. Així ho ha reconegut la ministra d'Administracions Públiques.

Marín no amaga que la graella salarial del Govern és baixa en comparació no ja amb les administracions d'altres països sinó fins i tot dels comuns. "Govern té les graelles molt baixes", ha assegurat la ministra d'Administracions Públiques i Participació Ciutadana, Trini Marín

Trobar treballadors per al manteniment de carreteres al COEX, persones per atendre el serveis d'atenció domiciliària i especialment informàtics, en un moment en què la digitalització és una prioritat, són algunes de les àrees en què costa trobar professionals.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Ricard Tenza-Arxiu
Locució: Jordi Lorente

Comparteix:

Es prova a Andorra un dispositiu per millorar el rendiment esportiu a partir de la suor El projecte Guay-fi ofereix formació i recursos a docents de maternal i a famílies amb infants de 3 a 5 anys