ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Prop de cinquanta propostes en la segona edició de "La cultura no s'atura"

www.andorradifusio.ad

Coordinar la programació cultural del Govern i els comuns, enguany s'hi apuntat Escaldes-Engordany, i apostar pels creadors del Principat. És la principal raó de ser de "La cultura no s'atura", una iniciativa amb 47 propostes entre novembre i març que vol tenir continuïtat.

"La cultura no s'atura" encara la segona edició amb l'objectiu de donar suport als creadors i oferir una programació variada que no se sobreposi.

Hi ha propostes de diferents àmbits com la música, les arts escèniques i els audiovisuals que es poden veure entre el 30 de novembre i el 27 de març. La ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, ha remarcat les diferents virtuts que comporta, entre elles, la capacitat de coordinarció i de ser complementaris evitant solapaments.

Per exemple, en l'àmbit audiovisual s'aposta per l'estrena de llargmetratges de creadors com Nil Forcada i José Pozo.

També l'homenatge a Rosa Mari Sorribes, la vídua de Jordi Gigó, un dels pioners de l'audiovisual amb "La perversa caricia de Satán" dels anys 70. "Una persona que va obrir camí dins la creació audiovisual al país, especialment en el camp de la ficció, que sempre anava acompanyat de la seva parella i mà dreta. Van començar a demostrar que a Andorra es poden fer coses de qualitat", ha manifestat el coordinador d'audiovisuals del projecte, Hèctor Mas.

Els esdeveniments tenen un cost d'uns 130.000 euros, sufragats pels comuns i el Govern. En aquesta segona edició s'hi ha sumat Escaldes-Engordany.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Kevin Ribeiro

Comparteix: