ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Prop de 200 persones a la concentració de Goldwings

www.andorradifusio.ad

Andorra ha estat avui l'escenari d'una concentració de motocicletes vingudes d'arreu. Es tracta de la trobada biennal de Goldwings, que enguany ha inclòs una visita a un celler andorrà.

Fins a un centenar de motocicletes i gairebé dues-centes persones s'han trobat avui a Andorra. Cascos, armilles, sidecars i bon humor per gaudir, un cop més, de la trobada de Goldwings al país. Enguany s'hi han pogut veure motocicletes andorranes, franceses, espanyoles i fins i tot suïsses, en un aplec que fa anys que s'organitza i que avui s'ha celebrat a Nagol.

La majoria dels participants d'aquesta concentració són propietaris d'unes motos ben especials, i és que les Goldwings tenen alguns trets característics que les fan ideals per viatjar pel món.

Entre els motoristes, n'hi havia que era el primer cop que visitaven Andorra. Altres fa anys que vénen a l'aplec del Principat.

Enguany, a banda del recorregut per les carreteres del país, també s'ha volgut incloure a la trobada una visita i aperitiu a un celler, per tal que els visitants coneguéssin la producció de vi andorrà.

La trobada acabarà avui mateix, al vespre, després que els gairebé dos-cents motoristes hagin recorregut, un any més, els carrers més importants de les parròquies centrals.

Informa / Imatge: Judit Pedrós

Comparteix:

34.231.21.83