ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La propietat del Punt vol que l'espai quedi buit en quinze dies i els llogaters veuen el termini inviable

www.andorradifusio.ad

Nou episodi en l'afer del Punt de Trobada. La propietat demana que s'executi la sentència ferma del Tribunal Superior i que els actuals explotadors del centre comercial abandoni les instal·lacions en un termini de quinze dies. Un termini que l'advocat de la família Cachafeiro veu impossible d'aplicar. Xavier Jordana reitera que la llei d'arrendaments no es pot aplicar en un cas d'aquestes característiques i recorda que estan pendents d'una decisió del Constitucional.

La família Mallol ha presentat aquest divendres al matí a la batllia una demanda d'execució de la sentència del Tribunal Superior perquè, els inquilins actuals, la família Cachafeiro, abandoni les instal·lacions del Punt de Trobada.

Ara la batllia té uns dies per decidir, i de donar la raó a la propietat, els Cachafeiro tindrien quinze dies hàbils per deixar el centre comercial segons marca la llei d'arrendaments. Un termini que l'advocat dels actuals explotadors del centre considera exagerat i impossible d'aplicar. Recorda que el Punt de Trobada presenta una infraestructura important amb més de 400 treballadors i que difícilment poden ser fora de les instal·lacions en dues setmanes. Un fet que porta Xavier Jordana a recordar també que la llei d'arrendaments no s'adequa a casos complexos com aquest, ja que no és el mateix deixar un pis que un centre comercial.

Ara esperaran de rebre la notificació de la demanda d'execució i sobretot la decisió del Tribunal Constitucional. Recordem que el desembre passat l'advocat de la família va presentar un recurs d'empara davant el TC per aturar el desnonament. En el recurs també demanava la suspensió de la sentència a l'espera de la decisió final de l'Alt Tribunal. 

La propietat, per la seva banda, recorda que el contracte inicial s'acabava el desembre del 2015 i que els llogaters han tingut temps per preparar la sortida. Afegeix que la setmana vinent portaran al saig l'execució de la sentència, que també preveu el cobrament d'una indemnització de 6 milions d'euros per ocupació indeguda.

Informa: A. Pifarré-S. Cano

Comparteix:

3.234.143.26