ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Les propostes de caràcter feminista, el 'fair play' entre candidats i la definició del programa, temes calents a Ordino

www.andorradifusio.ad

A Ordino continuen els intercanvis de retrets entre algunes de les propostes que es presenten i MovemOrdino ha demanat que els ciutadans optin per un vot útil. També s'ha parlat de propostes per a l'hotel Casamanya i de dinamitzar els quarts.

La cap de llista de MovemOrdino lamenta que des d'Acció Feminista es generalitzi la crítica contra les candidatures que es presenten en aquestes eleccions, lamentant la manca de propostes concretes en els programes per promoure les polítiques d'igualtat. La cap de llista, Sandra Tudó, assegura que ella mateixa i altres membres de la seva llista han demostrat moltes vegades que són afins a les demandes del col·lectiu feminista.

En Comú per Ordino ha criticat l'actitud del cap de llista de X'Ordino, Enric Dolsa, al qual retreuen les contínues critiques a la resta de candidatures i en particular a candidats de la proposta que lidera Josep Àngel Mortés. Eva Choy veu en aquesta actitud una certa desesperació pels resultats que hi pot haver en aquestes eleccions i apel·la als ciutadans perquè optin per un vot útil.

Terceravia + independents vol donar més rellevància als quarts. Considera que econòmicament no han de dependre tant del comú i per això proposa fer un inventari dels béns de cada quart. Seria un primer pas per crear comissions per determinar-ne el millor ús i trobar la fórmula perquè el poble se'n beneficiï diu la candidata Andrea Jordan. Per a Terceravia més independets l'objectiu final seria que el patrimoni dels quarts serveixi per aconseguir un cert nivell de descentralització.

Els candidats de X'Ordino van explicar aquest dimecres les línies mestres del seu programa en una reunió al centre de congressos de la parròquia. Segons Enric Dolsa, la percepció general de la campanya és bona per la gran acceptació que han pogut copsar entre els ciutadans. Dolsa considera que amb Terceravia són les úniques propostes amb un programa definit. Un centenar de persones es va donar cita en la reunió de presentació del programa.

Informa: Joan A. Sarmiento
imatges: Jordi Seabra

Comparteix:

35.172.233.2