PS i Agrupament Encampadà aniran junts sense Progressistes SDP, però donaran suport a una eventual investidura de Pere López

www.andorradifusio.ad

Els partits espremen les darreres hores per confeccionar les llistes per a les properes eleccions generals. Demòcrates i Liberals encara podrien tancar un pacte en algunes parròquies. El que ja ha confirmat que aniran de la mà sense Progressistes-SDP és la candidatura encampadana de PS i Agrupament Encampadà.

Andorra la Vella i Ordino. Aquestes són les dues parròquies on Demòcrates i Liberals han d'acabar de fer ajustos per concórrer amb una llista conjunta. El desenllaç és qüestió d'hores, perquè aquest diumenge les dues formacions han de validar les candidatures en un congrés.

On tampoc hi ha encara res clar és a Terceravia. El partit treballa per tancar una llista nacional que aquest divendres a la nit encara no tenia completa i també per a les territorials d'Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria. A la parròquia laurediana el número u seria l'exconseller general Oliver Alís. A més, estan intentant poder enllestir una candidatura a Encamp.

Precisament a la parròquia encampadana, PS i Agrupament Encampadà han anunciat que es presentaran conjuntament sense Progressistes-SDP, després de no haver arribat a un acord. Una llista que ja se sabia que encapçalaran Marta Pujol i Susagna Venable. Ara bé, si Pere López, cap de llista de PS i Progressistes-SDP, té possibilitat de ser investit amb els vots d'aquesta candidatura hi donaran suport.

A la Massana, segons ha pogut saber aquesta casa, PS i Progressistes-SDP estarien intentant aconseguir les signatures que els permetrien presentar una llista que ja tindrien tancada. En aquesta mateixa parròquia, divendres al vespre, Ciutadans Compromesos va presentar la seva llista conjunta amb Demòcrates, encapçalada per Carles Naudi i David Montané. Els candidats van demanar màxim esforç als seus militants, deixant clar que la campanya electoral serà dura.

Últimes hores per confeccionar llistes i el panorama més obert que mai.  

Informa: Laura Massegú - Carles Alonso- Oliver Jáen
Imatges: Arxiu RTVA-Eric Escabias

Comparteix:

La ciència, un àmbit on encara falta molta igualtat L'eSports Center es trasllada a la seu de l'Automòbil Club