ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El PS demana més informació sobre l'afer BPA al Govern i no descarta anar al Constitucional si no la rep

www.andorradifusio.ad

El socialdemòcrata Joaquim Miró ha demanat més informació al Govern sobre l'afer BPA i ha mostrat el neguit perquè no la proporciona. Alerta que, si no es facilita la seva tasca, podrien anar al Constitucional.

L'afer BPA, una vegada més, ha entrat en el debat del Consell General. Ha estat quan Joaquim Miró ha assegurat que han presentat un recurs d'empara a Sindicatura perquè volen més informació. No descarten anar al TC si no l'aconsegueixen. "Si no tenim la informació, és molt difícil poder controlar", insistia.

Per la seva banda, Èric Jover, ministre de Finances, ha explicat que han presentat els comptes de BPA des del 2014 fins al 2018 junts perquè no han pogut fer-ho abans. "Es va preferir no presentar els comptes anuals fins que no fos possible que els auditors externs poguessin expressar una opinió que validés la imatge fidel dels comptes formulats, fet que no ha passat fins al 2018", justifica.

Jover també ha dit que el retorn dels fons de renda variable de BPA retinguts a Suïssa s'està allargant més del que havien imaginat.

Informa: Pere Moliné

Comparteix:

3.214.184.223