El PS inicia dimarts el procés de primàries per escollir candidat

El Partit Socialdemòcrata ha aprovat aquest dissabte el re

El Partit Socialdemòcrata ha aprovat aquest dissabte el reglament i calendari del procés de primàries per escollir al proper candidat o candidata socialdemòcrata a encapçalar la llista nacional per aspirar a cap de Govern.

El Comitè Directiu del partit ha donat el vistiplau al cronograma, que s'inicia el proper 17 de maig amb l'obertura del període d'inscripció de les candidatures, el qual finalitzarà dimarts 24 de maig.

L'endemà, 25 de maig, es realitzarà el recompte de les inscripcions i des del mateix dia fins a l'1 de juny es procedirà a la recollida de firmes necessàries.

El calendari seguirà el 2 de juny amb l'anàlisi i valoració de les candidatures i, en cas que hi hagi més d'una, començarà la campanya per a escollir candidat o candidata, que serà nomenat en una jornada electoral prevista per al 18 de juny o per al 25 del mateix mes en cas d'empat a la primera jornada de votació.

El Comitè Directiu també ha aprofitat la trobada per posar en comú i treballar la proposta dels socialdemòcrates del pla sobre el sistema de pensions de jubilació que s'enviarà dilluns a la Comissió especial de seguiment de la CASS i per a la sostenibilitat de les pensions.

Informa: Redacció

Comparteix:

Demòcrates d'E-E demana al Comú pels increments de personal i de la despesa en assessoraments Ludmila Lacueva guanya el premi a millor novel·la al festival València Negra