Punt valuós del CE Sant Julià a la pista del Tecnovit Alforja (3-3)

El CE Sant Julià ha debutat al grup 4 de la Tercera divisi

El CE Sant Julià ha debutat al grup 4 de la Tercera divisió de futbol sala amb un empat a tres gols a la pista del Tecnovit Alforja.

Els tarragonins s'han avançat amb dos gols i Cristian Gonçalves ha retallat diferències per als lauredians.El Tecnovit ha fet el 3-1 al minut 23 i el partit es posava molt coll amunt per als de Jorge Días. Edgar Sánchez, amb dues dianes als minuts 31 i 38, ha fet pujar les taules al marcador.

El CE Sant Julià descansarà la setmana vinent i no tornarà a jugar fins al 17 d'octubre, en el primer partit al Centre Esportiu de Sant Julià, contra La Sentiu.

Informa: Joan López
Fotografia cedida: Alforja FS