Encamp acull el 34è Aplec de Sardanes i el 28è concurs de colles sardanistes

www.andorradifusio.ad

En el marc del trenta-quatrè Aplec de Sardanes d'Encamp, s'ha celebrat el concurs de colles sardanistes. Hi han participat quatre colles catalanes, de Terrassa, Ponts i Esparreguera. Aquesta nit de dissabte i diumenge continuaran les activitats.

La pluja no ha pogut aturar el vint-i-vuitè concurs de colles sardanistes i el complex esportiu sociocultural s'ha convertit en l'escenari de l'esdeveniment. Les quatre colles participants, totes procedents de Catalunya, han pogut demostrar la feina feta. Des del comú asseguren que tenen un compromís amb aquesta tradició catalana. "El comú d'Encamp té una acció decidida des de fa molts anys a favor de la sardana i veient les colles de joves dona molt optimisme per al futur", ha explicat el cònsol menor, Jean Michel Rascagneres.

La presidenta de la colla Amunt i Crits, Nuri Escudé, ha dit que la seva colla ve cada any i la nova cançó dels Tyets ha ajudat a potenciar les sardanes entre els més joves.

De fet, la cançó 'Coti per Coti', ha sigut l'última a ballar-se, la de la germanor, per posar la cirereta a una tarda plena de bones sensacions. 

La colla guanyadora a la categoria de colles veteranes ha sigut 'Enèrgica'. I en la categoria de colles grans 'Amunt i Crits'.  

Informa: Maria Lucena
Imatges: David Moreno

Comparteix:

La Jocand estrena '@mén', una obra que reflexiona sobre les xarxes socials Els Mossos d'Esquadra localitzen un cos al voltant de Blanes