Raphael i l'ONCA fan embogir el Centre de Congressos amb prop de tres hores de concert

www.andorradifusio.ad

El concert de Raphael, aquest divendres al Centre de Congressos, ha superat totes les expectatives. Més de tres hores de concert en què el públic no va parar de corejar i aixecar-se per aplaudir cadascun dels èxits que va cantar acompanyat per l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra.

Ahir el Centre de Congressos era ple de gom a gom. Raphael , que va ser dels precursos de la balada romàntica als països hispans va convocar un gran nombre d´espectadors atrets per un repertori que gran part del qual van cantar amb ell.

"Mi gran noche", va ser una d´elles però la seguirien altres com "Maravilloso corazón" "Escándalo" o "Estar enamorado".

Amb el gest teatral i els girs vocals que el caracteritzen va fer prop de tres hores de concert en què el van acompanyar més d´una seixantena de músics de l´Orquestra Nacional Clàssica d´Andorra, amb el concertino director Gerard Claret i sota la batuta de Rubén Díez, que fa la gira amb Raphael.

Raphael Simfònic ha estat un dels grans esdeveniments de la capitalitat iberoamericana de la cultura que ostenta Andorra la Vella. Aquesta gira que havia d´acabar al juny de moment continua cap a Sevilla, València i Torrevieja i el 20 d´octubre a l´Havana, Cuba.

Informa: Rosa Alberch Imatges: Jordi Seabra / Hèctor Romance

Comparteix:

Som com Som defensa i dóna suport a la parella que ha patit amenaces homòfobes La música de Vivaldi a "Heliceo", una proposta de l'ENA que s'ha vist a Sant Julià