ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Reconeixement internacional a l'Agència de Qualitat de l'Ensenyament per un projecte sobre medi ambient

www.andorradifusio.ad

Conscienciar els col·lectius universitaris sobre la sostenibilitat i la protecció del medi ambient és un dels objectius de la iniciativa conjunta d'Andorra i Aragó que aquest dimarts a la tarda s'ha presentat. El projecte ha rebut el reconeixement internacional.

Les agències de qualitat en l'ensenyament superior d'Aragó i Andorra fa temps que col·laboren en alguns projectes.

Aquest dimarts n'han presentat un altre que pretén conscienciar el col·lectiu universitari en la preocupació mediambiental tot incorporant matèries en aquest sentit.

En una segona fase volen crear indicadors per a avaluar si els centres aconsegueixen aquest objectiu. És una iniciativa que el ministre d'Educació i Ensenyament Superior, Eric Jover, valora positivament. Destaca la importància de poder "desenvolupar iniciatives per enfortir la qualitat de l'ensenyament superior i més encara si estan relacionades amb la preservació del medi ambient".

De fet, a mitjà termini, volen aconseguir que les universitats incorporin assignatures transversals per a millorar el desenvolupament sostenible.

L'acte d'avui ha tingut representants de tots els actors universitaris, des de docents fins a alumnes. Al desembre tindrà lloc una segona trobada sobre el tema.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatge: Ruben Calvo

Comparteix: