Rècord d'abstenció a la primera volta de les legislatives a França

L'actualitat de diumenge també es troba a Fran&cc

L'actualitat de diumenge també es troba a França. Rècord d'abstenció en la primera volta de les eleccions legislatives, que se situa en un 53% segons les darreres estimacions. És la participació més baixa en aquests comicis dels darrers anys.

La unió de l'esquerra és el principal rival de Macron, que necessita continuar disposant de la majoria absoluta a l'Assemblea Nacional per legislar còmodament. 

Els sondejos pronostiquen un empat tècnic entre les formacions d'Emmanuel Macron i Jean-Luc Mélenchon. Els residents al Principat van votar la setmana passada. Renaud le Berre, de la coalició de l'esquerra, i l'actual diputat Stéphane Vojetta de La Republique en Marche són els dos candidats a segona volta de la cinquena circumscripció, que pertany a la representació de la comunitat francesa a Andorra, Espanya, Portugal i Mònaco. Manuel Valls va perdre l'opció de ser diputat quedant en tercera posició.

Informa: Redacció

Comparteix:

Marcelo Rebelo de Sousa afirma que la comunitat portuguesa a Andorra continua forta i atrau sobretot joves  Portugal anuncia que s'obrirà un consolat general abans que acabi l'any