ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La reeditada guia 'Camins d'Andorra' incorpora dotze noves rutes de senderisme

Andorra Turisme, i els set comuns d’Andorra, han reeditat l

Andorra Turisme, i els set comuns d’Andorra, han reeditat la guia de senderisme 'Camins d’Andorra' on s'hi han inclo`s dotze noves rutes. 

D'aquesta manera, la publicacio´, que tambe´ ha renovat el seu disseny, conte´ un total de 66 itineraris repartits entre les set parro`quies explicats cadascun d'ells en una fitxa extraïble que es pot protegir amb una funda de pla`stic, inclosa tambe´ amb la guia. A la fitxa s’especifica informacio´ pra`ctica per al visitant que acudeix al pai´s a practicar senderisme.

Les rutes estan catalogades en funcio´ del nivell de dificultat en diferents colors que van de menys a me´s difi´cil (negre, vermell, blau i verd), seguint el que es fa a l'hora de senyalitzar les pistes d'esqui´. En concret, s'hi inclouen  divuit rutes de color verd, quinzes blaves, 26 vermelles i set negres. En aquesta nova guia, s'hi han afegit tres itineraris blaus, sis vermells i quatre negres.

Tal com informen des d'Andorra Turisme, es tracta de rutes de senderisme que pretenen ampliar al visitant les possibilitats de descobrir Andorra a trave´s dels seus paisatges. En aquest sentit, la guia ofereix tretze rutes que arriben a estanys i llacs, 21 que detallen l'itinerari per coronar un pic i 32 de diferents senders.

S'han editat un total de 6.000 exemplars en catala`, castella`, angle`s i france`s. La guia ja esta` a la venda a un preu de sis euros, i esta` disponible a totes les oficines de turisme del pai´s.

Informa/Imatge: Agència ANA

Comparteix: