Relliscada a Burgos (92-86)

El MoraBanc Andorra ha sumat la dotzena derrota de la temporada (15-12) després de caure aquest dimecres a la pista del San Pablo Burgos. Els locals, a remolc durant els primers vint minuts, s'han imposat anotant 61 punts en la segona meitat. Els millors dels andorrans Vlado Jankovic i Moussa Diagné amb 16 de valoració.

Quatre dies després de perdre al Buesa Arena de Vitòria, el MoraBanc Andorra ha encadenat una segona derrota consecutiva al Coliseum de Burgos que li pot complicar l'objectiu de disputar els play-off. Es tracta de la quarta victòria a casa de l'equip que entrena Diego Epifanio en tota la temporada i que l'apropa a la permanència.

En un primer quart molt travat i amb moltes interrupcions (ha durat pràcticament 30 minuts), el MoraBanc Andorra ha començat agafant les regnes del partit amb un ajustat 16-20. Amb paciència, movent amb criteri la pilota i castigant els punts febles del conjunt castellà, els de Joan Peñarroya han ampliat la diferència en el marcador (30-42) gràcies a l'encert de Jaime Fernández, Vlado Jankovic, Walker i Shurna des del triple i al gran treball sota els taulers (23 rebots amb 9 ofensius). Al descans l'equip del Principat controlava el partit però desaprofitant una bona oportunitat de posar terra pel mig. (31-42).

A l'inici de la segona part la situació s'ha començat a torçar. Una pèssima posada en escena del MoraBanc amb un 7-0 de sortida (38-42) donava ales als locals i a una afició que abarrotava el Coliseum (8.733 espectadors). Els jugadors de Peñarroya però han tornat a reaccionar, a treure caracter, arribant a agafar una màxima de deu punts (43-53) que Burgos ha reduït amb un 9-0 de parcial (52-53). Al final del tercer quart s'ha arribat amb un ajustat 58-60. El partit estava clar que es decidiria en els últims instants, i a l'hora de la veritat San Pablo Burgos ha demostrat tenir més energia gràcies a SebasSaiz, Corey Fisher o Deon Thompson. Un 34-26 de parcial deixava el definitiu 92-86. Dura derrota per un MoraBanc Andorra que, això si, seguirà una setmana més en llocs de play-off a set jornades per al final de la fase regular.

El MoraBanc Andorra tornarà a trepitjar la Bombonera aquest proper diumenge (18h) per jugar contra el Movistar Estudiantes en directe per Ràdio Nacional i Andorradifusio.ad.

Imatge: Morabanc Andorra