ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La remodelació del carrer Major de Canillo podria acabar abans del previst

www.andorradifusio.ad

La part de la tercera fase de les obres de remodelació del nucli antic de Canillo que afecten el carrer Major podrien estar enllestides abans del previst, és a dir, abans del pont de la Puríssima. Segons el cònsol menor David Palmitjavila s'estan complint els objectius d'agenda i pressupostaris d'aquesta important intervenció a la part més antiga de la vila.

La nova imatge que projectarà la parròquia de Canillo pren cada cop més la seva forma definitiva. Actualment la fase tres de les obres ha enllestit la part que afecta l'enllumenat del centre històric i la intervenció del carrer Major segueix a bon ritme.

Atès que feia molt temps que no es realitzaven obres en aquesta part de la vila han anat sorgint imprevistos que s'han pogut sortejar sense problemes, ha dit el cònsol menor David Palmitjavila afegint que "potser podem obrir abans del previst" després d'anar recuperant "els petits retards".

Els treballs d'enllumenat s'han traslladat ara a Soldeu i a Canillo es deixa tot a punt, com a altres parròquies per a la tornada a l'escola imminent.

El cost d'aquesta fase gira a l'entorn dels 850.000 € i té com a objectiu projectar una imatge de la parròquia moderna però conservant els signes característics de la seva identitat.

Pels carrers intervinguts es poden veure símbols i marques que identifiquen famílies canillenques. La pedra, el ferro i la fusta són els tres materials destacats en tota la remodelació que afavoreix les places i els punts de trobada i descans dels ciutadans.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Anna Ginestà-Jopsep Maria Garcia

Comparteix:

35.175.201.14