Remuntada de líder del FC Andorra al camp del Sanluqueño (1-2)

El Futbol Club Andorra ha mostrat galons contra el Sanluque&ntild

El Futbol Club Andorra ha mostrat galons contra el Sanluqueño, després de remuntar un partit que perdia al minut 80. Un doblet d'Iván Gil, que ha entrat al minut 70, permet els d'Eder Sarabia ser líders.

Per primera vegada, Eder Sarabia ha repetit l'onze inicial de la victòria de la setmana passada contra el Reial Madrid Castilla. Els tricolors s'han trobat un Atlético Sanluqueño ben ordenat i amb les idees clares. Els de Sanlúcar de Barrameda han estat molt verticals i han posat en compromís la porteria de Nico Ratti.

Al minut 12, Pedro Martín ha aprofitat una transició ràpida per fer el primer amb un xut encreuat. L'equip no estava còmode i els locals han pogut marxar amb algun gol més al descans.

La represa ha permès Eder Sarabia realitzar algunes modificacions, i Marc Fernàndez ha estat a punt d'aconseguir l'empat en aquesta acció. Els canvis han fet guanyar presència als tricolors, i només Falcón ha evitat la igualada.

L'entrada d'Iván Gil al minut 70 ha revolucionat el partit. El migcampista ha tingut un impacte directe i, als deu minuts d'entrar, s'ha inventat aquest xut a l'escaire.

Els d'Eder Sarabia es veien forts, i a un minut per al final, novament Gil ha certificat la remuntada amb aquesta rematada de qualitat a la centrada de Zourdine. Al final, 1 a 2.

La victòria permet els tricolors situar-se líders quan falten sis partits per acabar la lliga.

Imatges: Fuchs Sports