ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Reobre el pont tibetà amb l'objectiu, com a mínim, d'assolir xifres de visitants similars al 2022

www.andorradifusio.ad

Primer dia d’obertura del pont tibetà. Aquesta temporada ho fa un mes abans que l’anterior amb l’objectiu d’assolir com a mínim els mateixos visitants que l’any passat: 100.000 visitants, que es tradueixen en 1,4 milions d’euros. Des del comú informen que ja tenen reserves per al juliol. També estudiaran la possibilitat d’obrir la instal·lació en festius o dates assenyalades fora de la temporada d’estiu. 

Els primers visitants del pont tibetà aquesta temporada no s’han fet esperar. A primera hora del matí de dijous ja s’hi han acostat les primeres famílies. Celebren haver-lo trobat obert tot i que algunes no tenien clar si passar-hi. "En principi es veu molt segur", destacava un dels visitants. D'altres no sabien si estava obert o no. "Hem vingut ara i ha sigut casualitat perquè nosaltres ens pensàvem que ja estava obert i molt bé", comentava una turista. 

603 metres de passarel·la, suspesos a 158 metres d’altura, per on és previst que aquest estiu hi tornin a passar 100.000 turistes, majoritàriament famílies catalanes. Aquesta temporada es vol potenciar el turista francès.

El cap de dinamització turística i cultural de Canillo, Francesc Oriol, ha apuntat que ja hi ha moltes reserves. "Des del primer dia ja hi ha reserves. Al maig, al juny i al juliol. Hem de mirar si tenim la capacitat a nivell de recursos de personal i costos de fer una obertura durant l'any".

S’ha millorat la freqüència dels autobusos i les zones de descans del recorregut.

Informa: Judith Sáez 
Imatges: Sergi Linares

Comparteix: