Reobre el pont tibetà amb l'objectiu, com a mínim, d'assolir xifres de visitants similars al 2022

www.andorradifusio.ad

Primer dia d’obertura del pont tibetà. Aquesta temporada ho fa un mes abans que l’anterior amb l’objectiu d’assolir com a mínim els mateixos visitants que l’any passat: 100.000 visitants, que es tradueixen en 1,4 milions d’euros. Des del comú informen que ja tenen reserves per al juliol. També estudiaran la possibilitat d’obrir la instal·lació en festius o dates assenyalades fora de la temporada d’estiu. 

Els primers visitants del pont tibetà aquesta temporada no s’han fet esperar. A primera hora del matí de dijous ja s’hi han acostat les primeres famílies. Celebren haver-lo trobat obert tot i que algunes no tenien clar si passar-hi. "En principi es veu molt segur", destacava un dels visitants. D'altres no sabien si estava obert o no. "Hem vingut ara i ha sigut casualitat perquè nosaltres ens pensàvem que ja estava obert i molt bé", comentava una turista. 

603 metres de passarel·la, suspesos a 158 metres d’altura, per on és previst que aquest estiu hi tornin a passar 100.000 turistes, majoritàriament famílies catalanes. Aquesta temporada es vol potenciar el turista francès.

El cap de dinamització turística i cultural de Canillo, Francesc Oriol, ha apuntat que ja hi ha moltes reserves. "Des del primer dia ja hi ha reserves. Al maig, al juny i al juliol. Hem de mirar si tenim la capacitat a nivell de recursos de personal i costos de fer una obertura durant l'any".

S’ha millorat la freqüència dels autobusos i les zones de descans del recorregut.

Informa: Judith Sáez 
Imatges: Sergi Linares

Comparteix:

La FPNSM prepara un vídeo per celebrar el Dia nacional del conveni dels drets de les persones amb discapacitat Andorra Turisme espera que els esdeveniments de l'estiu aportin turistes de països europeus