El representant de The Grefg percep "rebuig" contra els youtubers

www.andorradifusio.ad

Àlex Bretón, responsable de màrqueting de l'organització dels premis Esland, creu que hi ha un sentiment de cert "rebuig" cap a la figura dels youtubers. Pel que fa a l'esdeveniment, previstos el 16 i 17 d'aquest mes, se celebrarà finalment només divendres 16, després que el partit del FC Andorra els hagi obligat a canviar les dates.

Per als Esland s'espera que a l'esdeveniment hi acudeixin unes 2.200 persones. Així ho ha confirmat Bretón als micròfons de la Nacional. La complexa organització dels premis inclourà "una unitat mòbil gegant amb un equip de 40-50 persones on a part 3 senyals d'streaming diferents, també fem un directe amb una realització específica per a TikTok en vertical i també estarà a Twitch i a YouTube".

A l'esdeveniment, que té un pressupost d'1,2 milions d'euros, hi haurà catifa blanca i s'espera una audiència de més d'1 milió d'espectadors a les xarxes. Bretón també ha confirmat a l'Avui serà un bon dia que tots els beneficis que generi l'streaming en directe "es donarà a causes solidàries". Entre les entitats, s'hi troben la gossera i la gatera, a RonronejAND i a Stop Haters.

Pel que fa al cas del TheGrefg amb el desnonament de l'àvia, creu que no s'ha explicat de manera correcta. "Al final un és responsable de les seves paraules". Amb tot, no s'ha volgut pronunciar molt al respecte. "Jo temes personals, no estic pel mig. Jo, contingut, patrocinis. El que es compri o es deixi de comprar són coses seves. Nosaltres ens dediquem al món de les marques. Jo no gestiono patrimoni."

El que sí que ha destacat és que creu que hi ha un "sentiment una miqueta de rebuig derivat també d'altres problemàtiques òbviament que hi ha al país com pot haver-hi a qualsevol altra causa d'altres causes, especulació a escala d'habitatges, pujada de lloguers i més". En aquest sentit, veu que són "un cap de turc a l'hora de dirigir les mirades. Però no només és un tema de 200 youtubers que han pujat al país en els últims anys sinó el que ja hi havia".

Informa: Caterina Vidal

Comparteix:

Propietaris contra el pla d'urbanisme d'Ordino  Almenys cinc furts en establiments d'Arinsal