Els residents argentins celebren la Copa del Món de futbol a Andorra

La final del Mundial de futbol s'ha viscut amb intensitat a Andorra, amb els aficionats del veí del nord i els nombrosos residents argentins que viuen al país especialment en temporada d'hivern. L'Argentina de Leo Messi ha acabat aixecant la copa més preuada.

Amb el 2 a 0 la parròquia argentina ja es veia amb la copa a les mans. Coses de l'esport rei, en tres minuts França ha igualat el marcador. Els aficionats del veí del nord han començat a treure el cap. Baixava la temperatura i alguns ho veien des del cotxe o embolicats amb mantes.

A la segona part de la pròrroga Messi ha fet el gol que semblava definitiu. En un guió de cine Mbeppé ha empatat en el darrer sospir. En els penals l'Argentina ha estat més encertada.

Finalment la tercera estrella ha estat per a l'Argentina. La del 78 per a Mario Kempes, la del 86 per a Maradona i, ara sí, aquesta per a Leo Messi. Tercera Copa del Món per a Argentina. La nit que a Andorra promet ser llarga.

Imatge: Eric Escabies