Els restaurants preparen els àpats de Nadal amb opcions per endur-se'n per la Covid-19

www.andorradifusio.ad

Aquest Nadal estarà marcat per les restriccions. En aquest context els restaurants han renovat el servei per facilitar àpats únics sense cuinar. El Celler d'en Toni i el restaurant Kökosnøt, per exemple, ens han volgut fer cinc cèntims de les seves propostes.

L'escudella de carn d'olla i els canelons són plats típics que fan de cada Nadal una data especial.

Els restaurants han volgut facilitar la feina a les famílies perquè puguin gaudir d'un bon àpat sense haver de cuinar. Alguns han decidit fer menús per endur-se'n. Una opció per aquells "que no volen anar al restaurant per por o perquè volen gaudir del Nadal a casa sense haver d'estar tot el dia cuinant", diu el propietari del Celler d'en Toni, Marcel Besolí.

Defensa que molts plats no estan disponibles perquè no en poden assegurar la qualitat, altres prefereixen no presentar aquesta mena de menús i seguir oferint el millor servei únicament a l'establiment. Per al somelier del  Kökosnøt, Pablo Pérez, aquest és un any precisament per dedicar encara més energia a oferir un bon servei "sense estalviar en res".

Queda palès que la restauració està preparada per a les festes nadalenques i, sobretot, per seguir oferint un servei de qualitat, amb productes de proximitat i alguna sorpresa.

Informa: Anna Mata-Laura Cugat
Images: Jordi Seabra-Albert Refart-Desirée Sala
Locució: Yasmina Canedo

Comparteix:

Catalunya tanca la Cerdanya i el Ripollès per l'elevada incidència de la Covid-19 El Copríncep episcopal apel·la a reforçar la solidaritat i a obrir-se a l'exterior per superar la crisi del coronavirus