ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La retribució global de Budzaku el 2013 va ser de 116.720 euros

www.andorradifusio.ad

La retribució global neta del gerent d´Andorra Turisme, Betim Butzaku, va ser de 116.000 euros l'any passat. És la resposta escrita del Govern a una de les principals preguntes que, al gener, va presentar, també per escrit, el grup mixt. N'hi ha nou més que fan referència a les despeses de representació de Butzaku i del president de la societat pública.

El 13 de gener, la consellera general del grup mixt Sílvia Bonet va presentar deu preguntes al Govern per saber la retribució del gerent d'Andorra Turisme, Betim Butzaku, així com les despeses de representació i les del president de la societat pública. Demanda que l´executiu ha satisfet per escrit a través del ministeri de Turisme i Medi Ambient. La dada més rellevant que s´ha fet pública és que la retribució global neta de Butzaku el 2013 va ascendir a 116.720 euros. Quantitat que inclou 20.000 euros corresponents a la consecució de gairebé el 90% dels objectius fixats.

Les preguntes del grup mixt estaven acompanyades d´un text on es denunciava que la contractació de Butzaku va ser "a un preu exorbitant" i que no ha donat resultats "extraordinàriament profitosos" per al país. Pel que fa a les preguntes presentades per Jaume Bartumeu, president del grup mixt, relatives a la participació d´empreses externes en la gestió de les xarxes socials i el web d´Andorra Turisme, el Govern ha respost que no. Només n´ha participat una en l´elaboració dels vídeos pel canal de Youtube i pel web, per un import total de 70.000 euros.

Informa: Jordi Cama

Comparteix: