ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Escaldes-Engordany obre la porta a comprar una parcel·la al Clot d'Emprivat per assegurar una zona verda i aparcaments

www.andorradifusio.ad

Buscar una solució amb els propietaris per assegurar el futur d'una zona verda al Clot d'Emprivat. Aquesta va ser la conclusió que de la reunió de poble d'Escaldes-Engordany on també es va mostrar el neguit per la manca d'aparcaments. 

El comú d'Escaldes-Engordany obre la porta a comprar una de les parcel·les del Clot d'Emprivat per assegurar alguna zona verda o, fins i tot, instal·lar-hi algun parc infantil o aparcaments.

Així ho va dir ahir el cònsol menor de la parròquia, Quim Dolsa, en la reunió de poble on es va tractar tota la problemàtica de la construcció massiva a la zona. De fet, la cònsol major, Rosa Gili, va avançar que hi ha alguns propietaris interessats a aixecar més torres en finalitzar el contracte de lloguer. Malgrat ser terreny privat, el comú està treballant en les cessions de sòl per mantenir un gran espai enmig on poder encabir un pulmó verd, similar al parc central. Ho està fent a través de reunions periòdiques i la pròxima és prevista aviat.

L'aparcament també va ser tema central de la nit. Els assistents van mostrar el seu neguit, però els cònsols van ser conciliadors i van assegurar que aviat hi haurà més places. Unes al Fener, on gràcies a una cessió, s'hi podran sumar 30 de noves. Altres, a l'aparcament de l'Obac, on les negociacions van per bon camí, i unes altres al nou de l'església que hauria d'estar enllestit en un any.

A tot això, també es va avançar que les obres a la llar de jubilats començaran en els pròxims mesos i que els padrins seran reubicats en unes instal·lacions de manera provisional.

Informa: Òscar Serrano
Imatges: Ricard Tenza
Locució: David Domingo

 

Comparteix: