Reunions, fòrums i conferències omplen el calendari fins a la gran cita de la Cimera Iberoamericana Andorra 2020

www.andorradifusio.ad

Després d'haver-se constituït oficialment, aquest divendres passat, el Patronat de la Fundació de l'Oficina de la Cimera Iberoamericana Andorra 2020, el país es prepara per acollir un conjunt d'activitats prèvies, abans de la cita del novembre de l'any que ve. Una de les primeres serà el mes vinent.

Un campus internacional per a joves iberoamericans serà una de les primeres activitats que es farà al Principat, a principis de juliol, en el marc de la Secretaria Pro Tempore de la Conferència Iberoamericana Andorra 2019-2020 i com a prèvia de la cimera de caps d'estat i de govern que es celebrarà el novembre de l'any que ve.

Segons el calendari provisional d'esdeveniments, entre els mesos d'octubre i novembre d'enguany també tindran lloc dues reunions de ministres d'Afers Socials i Exteriors, una trobada de la Xarxa iberoamericana d'Oficines del Canvi Climàtic i una reunió de coordinadors nacionals i responsables de Cooperació.

Recordem que el tema central de la 27a cimera serà la Innovació per al Desenvolupament Sostenible-Objectiu 2030. 

Al març del 2020 tindrà lloc la reunió ministerial sectorial de Turisme i ja no serà fins a l'octubre que començaran les diverses conferències iberoamericanes de ministres de Joventut, Educació i Medi Ambient. També hi ha previstos diversos fòrums, de Joventut, Parlamentari o de Governs Locals.

I ja a les portes de la Cimera Iberoamericana és quan hi haurà la trobada empresarial, la reunió de coordinadors nacionals i responsables de cooperació i la de ministres d'Afers Exteriors. 

Informa: Laura Massegú
Locució: Tatiana Navarro

Comparteix:

El PS i Liberals minimitzen les irregularitats en els seus comptes detectades pel Tribunal de Comptes La coca, imprescindible en l'àpat de la nit de Sant Joan