ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Revifen les reserves de visitants catalans als apartaments turístics amb la reactivació de la mobilitat

www.andorradifusio.ad

Unes 40 reserves, més del 90% des de Catalunya. És la revifada que estan experimentant els apartaments turístics. L'associació que els agrupa ho vincula al fet que els mitjans audiovisuals catalans informessin aquest dijous al vespre dels canvis en la mobilitat entre tots dos territoris.

Els canvis de darrera hora anunciats dimecres per Espanya, es pensava que no tindrien repercussions positives importants en l'economia, però el president de l'associació d'allotjaments turístics, Àlex Ruiz, indica que sí s'està veient una lleu revifada de darrera hora. La majoria de les noves reserves, unes 40 de moment, serien de visitants de Catalunya.

Considera que les informacions en mitjans de comunicació públics catalans tindria a veure en part amb la tímida reactivació als apartaments turístics.

Des de la patronal hotelera, en canvi, asseguraven dijous que l'anunci s'havia fet amb molt poc temps perquè realment es notés un increment de reserves, que s'havien anul·lat en la seva majoria la setmana passada.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Anna Romagosa

Comparteix:

3.227.235.183