ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Rosa Gili sobre la gestió de la vall del Madriu: "Qui s'ha tancat en banda no és Escaldes"

www.andorradifusio.ad

Rosa Gili lamenta la manca de comunicació amb la resta de comuns sobre la gestió de la vall del Madriu. Encara no ha obtingut resposta del seu informe jurídic que matisa l'ordinació. Considera que la resta de cònsols s'han precipitat a aprovar-la.

Gili ha destacat que cal treballar alguns serrells de l'ordinació que no queden clars per molts motius: "La vall està a tocar de la zona urbana d'Escaldes, tenim propietaris privats, som l'entrada principal i tenim el camí empedrat."

Segons la cònsol major escaldenca la qüestió més important que tracta l'ordinació és l'estratègia d'accés a la vall, un tema que considera que està ben resolt. Precisament fa una setmana ja va anunciar que tallaria l'accés rodat. Opina que queda matisar alguns elements que hi estan relacionats. 

"Per nosaltres no hi ha cap problema, a part de treballar una lleialtat institucional dins el marc del que és una unanimitat", ha subratllat, ressaltant que "la UNESCO reconeix un patrimoni, no treu competències al territori i no es posa en la gestió territorial". 

Informa: Laura Cugat
Imatges: Andreij Cristancho

Comparteix: