ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

RTVA i Els Pali comencen a gravar la cançó de l'estiu, "Respira ben fort"

www.andorradifusio.ad

En un estudi de les Les Bons a Encamp s'està enregistrant aquests dies "Respira ben fort" la guanyadora de la cançó de l'estiu d'aquesta casa. Els seus autors, Els Pali, repeteixen experiència ja que ja  li van posar música a la pròxima cançó de l'estiu de RTVA. Els Pali van ser els guanyadors del concurs convocat per trobar l'intèrpret de la sintonia de l'estiu; una formació que ja va crear una cançó de Nadal per a aquesta casa.

Ens trobem el Miguel Palacios, "el Pali", sol dins l'estudi amb tot l'equip de producció i mescla enregistrant les primeres notes de "Respira ben fort"; la cançó d'Els Pali que acompanyarà aquest estiu els espectadors i oients de RTVA. 

El Miguel assegura que no hi ha fórmules màgiques, tot i que aquesta és la segona cançó que enregistren per a aquesta casa. A ell el va inspirar el país i per això està segur que aquestes notes haguessin vist la llum de totes maneres.

La banda la completen David Amat i Toni Fernández que aquest dissabte també es trobava a l'estudi per enregistrar la seva part amb el baix.

El resultat final és possible també gràcies a la intervenció de la part més tècnica de la gravació. L'equip de producció i mescla el formen David Carmona i el responsable de l'estudi de gravació Marc Mas. 

Per al cantant d'Els Pali es podria dir que en comparació amb ciutats com Barcelona o Madrid a Andorra hi ha més oportunitats per a les formacions musicals.

Després de la canço de l'estiu Els Pali es centraran a començar a treballar temes per al que serà el seu segon disc. La banda de fusió de flamenc, pop, rock, rumba i ritmes molt diversos ja té un primer treball al mercat: "Mi plano privado".

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Ruben Calvo

Comparteix: