ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La sala de festes del Pas de la Casa canviarà d'usos a proposta del Consell d'infants

www.andorradifusio.ad

La sala de festes del Pas de la Casa deixarà d'acollir esdeveniments lúdics i només s'hi faran propostes educatives i socials. Així ho ha explicat el comú recollint la petició del Consell d'infants d'aquest dijous al matí.

Nova edició del Consell d'infants d'Encamp i amb algunes propostes ja clàssiques com conscienciar més els propietaris de gossos perquè siguin més cívics.

A més, el comú ha acceptat canviar els usos de la sala de festes del Pas de la Casa pel gran incivisme dels participants en els esdeveniments lúdics. En uns mesos només es faran activitats socials i educatives.

La portaveu de l'escola andorrana d'Encamp, Lara Maia Quintela, denuncia com s'han de "tapar el nas per la forta olor a alcohol que fan les escales i els passadissos". "Està tot ple d'ampolles i brutícia", afegeix.

Des del comú també s'ha valorat molt positivament el fet que el 70% dels integrants del consell d'infants siguin dones. El cònsol Jordi Torres creu que és significatiu i "està clar que la tendència marca". "Si comencem amb els infants, cada vegada veurem més dones implicades en la política andorrana".

També s'ha acordat crear un parc infantil nou al Pas de la Casa però a la banda francesa, per això s'hauria de fer amb un acord amb l'ajuntament de Porta.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Sergi Linares

Comparteix: