El Saló del videojoc torna amb grans novetats

www.andorradifusio.ad

Torna el Saló del videojoc amb una nova ubicació, aquest any al pavelló del Prat Gran d'Escaldes-Engordany, amb 95 punts de joc i 12 tornejos presencials.

Aquesta edició, del 24 al 26 de febrer, tindrà com a novetat la participació d'un caster professional que comentarà i dinamitzarà els tornejos. També els assistents podran provar unes ulleres noves de realitat virtual, que encara no estan a la venda, per a Playstation. El director general d'Andorra Telecom, Jordi Nadal destaca que els premis "no són en metàlic" i hi haurà diferents tornejos.

És un acte lúdic i també formatiu, perquè la Universitat d'Andorra hi col·labora organitzant la setmana vinent dos seminaris amb estudiants de l'àmbit tecnològic per aprendre a crear un videojoc i conèixer amb més profunditat la realitat augmentada. El rector de la universitat, Miquel Nicolau explica que els videojocs "és una de les disciplines més completes, perquè apleguen moltes disciplines".

Els organitzadors esperen rebre 6.000 assistents i per tirar endavant l'esdeveniment comptaran amb l'ajuda de gairebé 20 voluntaris

Informa: Laura Mitjans
Imatges: Pere Besolí

 

Comparteix:

L'acord d'associació podria ajudar en la negociació de la itinerància amb les operadores telefòniques espanyoles La CEA creu que les modificacions en les quotes permetran als temporers entrar abans a la quota general