Salut i el Consell General estudien la regularització de la venda de CBD

www.andorradifusio.ad

El portaveu del Govern ha parlat de la polèmica sobre el CBD, un dels components químics del cànnabis. Ha dit que es podria analitzar si es regula, però que actualment només és legal la venda de productes que no continguin cap rastre de THC, que és la substància psicotròpica. També ha dit que la ministra de Salut ho està estudiant amb el Consell. 

El Govern es mostra favorable a analitzar qualsevol proposta que els arribi sobre la regularització del CBD, una substància química que es troba al cànnabis. Sobre aquesta qüestió, Guillem Casal ha puntualitzat que al país només és legal la venda de productes que han passat per un procés químic i que, per tant, no contenen THC, la substància psicotròpica del cànnabis. També ha avançat que la ministra de Salut i els consellers de la comissió legislativa de salut es reuniran per parlar-hi.

"El Consell General, d'alguna manera, també està d'acord a voler-ho regular. El Govern, jo crec, si ens arriba alguna proposta l'haurem d'analitzar i mirar com s'estructura i creiem que també cal treballar-ho de forma transversal amb els altres agents implicats, com l'Associació per a la Defensa del Jovent en Risc, per veure com hem de procedir amb les modificacions que es vulguin fer al voltant d'aquests productes".

Guillem Casal, portaveu del Govern

Informa: Redacció

Comparteix:

 El comú d'Escaldes atura les obres del projecte Caldes per la mort d'un treballador Joan-Marc Joval, nou director del departament de Promoció Cultural