Samu Ponce i Òscar Cabanas abandonen la cursa en línia del Campionat d'Espanya

Samu Ponce i Òscar Cabanas van abandonar la cursa en l&iac

Samu Ponce i Òscar Cabanas van abandonar la cursa en línia del Campionat d'Espanya que s'ha disputat a Múrcia. Alejandro Valverde va ser el campió de la prova i va sumar el tercer títol absolut en línia.

La dificultat de la prova i la calor extrema van ser els principals condicionants dels andorrans en una prova on només van finalitzar 60 corredors dels 160 que van començar. El primer a retirar-se va ser Ponce quan portava una hora de cursa. Cabanas va mostrar les bones sensacions deixades a la contrarellotge, tot i que quan portava 140 quilòmetres va plegar per molèsties.

Informa: Joel Romero
Imatges: Arxiu