Sant Julià cancel·la l'espectacle infantil i el ball de tarda per la pluja

www.andorradifusio.ad

Sant Julià de Lòria ha celebrat el tercer dia de festa major. L'ofici solemne i la ballada de sardanes han estat els actes més destacats d'aquest diumenge. Les activitats de la tarda s'han hagut d'anul·lar pels xàfecs. 

La parròquia laurediana arriba a l'equador de la festa major i ho fa amb una molta bona participació. Aquest diumenge al matí s'ha celebrat la missa amb les autoritats i a la sortida el cònsol major ha fet balanç de les dues primeres nits. A diferència dels darrers anys, s'ha apostat per finalitzar abans els concerts amb el propòsit d'evitar possibles aldarulls. Entre les novetats hi havia un aperitiu popular a la plaça Major, on s'hi han sumat, entre els visitants, les autoritats de la parròquia.

El cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral, ha assegurat que, de moment, està transcorrent amb normalitat. "Satisfets pel desenvolupament d'aquesta festa major sense cap incidència rellevant. Incidències, les normals d'una festa major, però res de rellevant. Per tant, penso que el programa aconsegueix allò que perseguia en una festa major: la diversitat, la diversió i sobretot la seguretat."

Al migdia l'Esbart Laurèdia ha encetat la tradicional ballada de sardanes amb la composició "Dansaires andorrans", escrita pel fundador de la Coral Rocafort, Daniel Areny. "Està dedicada al nostre país, als nostres costums i a la nostra amistat general que es pot aconseguir quan es fa una cosa com aquesta."

La ballada ha finalitzat amb un aperitiu popular per a tots els assistents, novetat d'aquesta Festa Major. 

Aquesta tarda, la pluja ha obligat a anul·lar l'espectacle infantil i el ball. Demà serà el torn dels actes més tradicionals com la passa i el ball de la Marratxa

Informa: Clàudia Justes - Cristina Rozados
Imatges: Marc Matute 

Comparteix:

L'escola de crupiers d'UNNIC obrirà al setembre Andorra Turisme es planteja eliminar les entrades de peu dret pel Cirque du Soleil