ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Sant Julià creu que d'aquí a un mes el Servei de Circulació podria tornar al Centre de Congressos

www.andorradifusio.ad

D'aquí a un mes podria estar habilitat el Servei de Circulació a Sant Julià de Lòria. Ho ha anunciar el cònsol major, que ha informat que es treballa per restablir de mica a mica els serveis. 

Pel que fa a les activitats que es feien al Centre Cultural, aquest dilluns es faran les visites a diversos locals i es comunicaran els destins. Mentrestant, s'ha anunciat que s'anul·la 'El gran comediant' de Joel Joan programat dins la Temporada de Teatre. El Comú tornarà els diners de les entrades.

A més, ja s'està traslladant el mobiliari del centre que s'ha salvat de l'incendi a l'aparcament, una instal·lació que de moment romandrà tancada a l'usuari de pagament. El cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral, ha assegurat que utilitzaran aquest espai com a magatzem. "S'estan fent uns tancaments per habilitar-ho com a magatzem per poder treure tot aquell material que hi ha dins del Centre i que està en bon estat i s'ha de guardar poder-los tocar mentre es fan les obres per després tornar-lo al seu lloc".

Amb tot esmenta que estan fent els preparatius per fer una "execució d'obra ràpida amb la finalitat d'obrir com més aviat millor aquest servei al ciutadà".

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Arxiu RTVA 

Comparteix: