El Sant Julià guanya en el temps afegit en l'anada de la primera eliminatòria de la lliga Europa

Jornada reeixida per als equips andorrans que participen a la lliga Europa. L'Engordany va tornar de San Marino amb un 0 a 1 contra el Fiorita, mentre que el Sant Julià va salvar els mobles al Joan Samarra guanyant 3 a 2 l'Europa de Gibraltar al temps afegit. Tots dos tenen bones opcions per superar ronda la setmana vinent.

Al Joan Samarra, les errades i la manca de concentració van estar a punt de condemnar el Sant Julià.

Als tres minuts, rematada en semierrada i Gallardo d'esquena a porteria supera Ferran Pol. El Sant Julià va fer un pas endavant en atac. Jonny per banda dreta i Méndez en punta creaven perill, amb Cissé com a connexió. Fruit d'una jugada similar va arribar el gol de l'empat abans del descans.

Si la primera meitat havia començat malament, la segona ho va fer pitjor. Rematada tova del davanter de l'Europa i Mango desvia la pilota a porteria. Calia tornar a remuntar. Al 64 Cissé com a fil conductor i de nou Méndez supera amb habilitat la sortida del porter. Quan semblava que podia arribar el tercer del San Julià, l'arbitre va entendre intencionalitat en un cop de colze de Cissé. Expulsió i baixa cabdal per al partit de tornada. A partir d'aquí les millor opcions per a l'Europa.

Quan semblava que tot ja estava perdut rematada de Pedro Muñoz que desvia un defensa i gol de la victòria.

L'entrenador Emiliano González reconeix haver començat el partit "fatal" però destaca la reacció dels jugadors, que "han merescut la victòria jugant amb 10". "Ara, a rematar-ho a Gibraltar". Els partits de tornada es jugaran dijous vinent.

Aquest divendres també jugarà el VallBanc Santa Coloma la final del torneig preliminar de la lliga de Campions a tres quarts de nou contra el Feronikeli de Kosovo.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Guillem Casal