El Sant Julià, a una incompareixença de quedar fora de la lliga

Segona incompareixença del Sant Julià a la Lliga Nacional. Els lauredians no tenien jugadors suficients per disputar el partit contra el FC Santa Coloma i una nova absència suposaria dir adeu a la competició.

L'Atlètic d'Escaldes referma el seu lideratge després de guanyar el Penya Encarnada per 4 a 0. Els de Fede Bessone van avançar-se per partida doble abans del minut 20 amb els gols de Víctor Casadesús i Víctor Pérez. A la represa, Jorge Bolivar i Víctor Alonso van sentenciar i deixen els escaldencs amb 28 punts, tres més que els seus perseguidors.

El partit de la jornada entre Inter d'Escaldes i UE Santa Coloma va saldar-se amb un empat a dos que trenca la ratxa de victòries d'Otger Canals. Les coses van començar malament pels de Canals amb l'expulsió de Viti i un golàs de Monsif. Tot i això, els escaldencs van mostrar-se superiors i Berlanga va fer l'empat al minut 50. Poc després, Faysal va aprofitar una errada d'Adrià Muñoz i va avançar, novament, els de Boris Antón. Quan pitjor pintaven les coses, un cop de Sascha Andreu va posar l'empat definitiu. L'Inter suma 24 punts i els colomencs en tenen un menys.

En el duel de la part baixa, l'Engordany va sumar un triomf important davant l'Ordino amb un solitari gol de Marc Pujol. Els de Jesús Barón sumen 13 punts pels 7 dels ordinencs.

La incompareixença del Sant Julià els situa al fanalet vermell i el FC Santa Coloma serà segon, una vegada se li sumin els tres punts.