ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Sant Julià transfereix 600.000 euros a Naturlàndia per manca de liquiditat

www.andorradifusio.ad

El comú de Sant Julià de Lòria ha encarregat nous informes pel projecte del ràfting. Ja el 2017 es va invertir menys del previst davant els dubtes sorgits. El cònsol major diu que cal cautela per minimitzar els errors. D'altra banda, el darrer més i mig el comú ha transferit 600.000 euros a Naturlàndia per manca de liquiditat. Situació que preocupa la minoria.

Sant Julià de Lòria va invertir el 2017 un 30% menys del previst en el projecte del ràfting. De fet, el comú ha encarregat nous informes sobre el projecte i es planteja demanar informació a la persona que inicialment va assessorar el Govern. Segons ha explicat el cònsol major, Josep Miquel Vila, cal cautela per no cometre errors.

D'altra banda, des de començament de març fins a mitjan abril el comú lauredià va transferir 600.000 euros a Camprabassa, la societat que gestiona Naturlàndia. Segons ha explicat Vila, per dotar de liquiditat el parc, que ha hagut de retornar préstecs en una època, l'hivern, amb manca d'ingressos. Com a molt, fins a final d'any es transferirien 200.000 euros més, ha dit el cònsol. Assegura que és "per rebaixar préstecs i pagar interessos".

La situació, però, preocupa la minoria d'Unió Laurediana. El conseller Joan Albert Farré, lamenta "no tenir cap informació al respecte" i veu "preocupant veure que en un mes i mig es transfereixen 600.000 euros per sufragar despesa de Naturlàndia".

Tot plegat s'ha explicat en una sessió de comú en què s´ha tancat la liquidació del 2017 amb 1,6 milions d'euros de superàvit.

Informa: Andrés González-Nandín
Imatge: Marta Paixà

Comparteix: