Sanza continua imparable i s'imposa al Campionat de Catalunya de mitja marató

Esplèndida actuació dels corredors del CAVA diumeng

Esplèndida actuació dels corredors del CAVA diumenge a Empúries. Marcos Sanza continua imparable i es va imposar en el Campionat de Catalunya de mitja marató.

Sanza la setmana passada s'havia adjudicat el Campionat d'Espanya de 10.000 metres en ruta i ahir va guanyar a Empúries, el de Catalunya de mitja marató. Ho va fer amb un temps de 1 hora 8 minuts i 31 segons. Sanza va treure més de dos minuts al segon classificat.

La bona actuació dels atletes del CAVA es va completar amb la setena plaça de Manuel Fernandes Pita, guanyador en la categoria master 40.