El saxo per establir vincles

www.andorradifusio.ad

Segona jornada del Sax Fest al Centre de Congressos d'Andorra la Vella amb la competició per als més joves. Aquest any una de les grans novetats ha estat la forta presència de xinesos entre els participants. 

En total hi havia 55 alumnes xinesos inscrits a les diferents modalitats. Un dels principals motius ha estat la motivació per part del mestre Zhang, jurat del concurs i empresari de la Xina que ha fet promoció de la competició al país, i que destaca que per als alumnes és molt beneficiós participar al Sax Fest. 

Des de l'organització s'ha fet referència a la bona imatge d'Andorra que dona aquesta promoció a la Xina, un país on el món del saxo està començant a prendre importància. "És una molt bona ocasió per establir ponts".

La categoria Solo Sax, per als adults, començarà dissabte i s'allargarà fins al 5 d'abril, quan es donarà a conèixer el guanyador.

Sofiia Petrash guanya el Solo Youth Competion en catgoria D

El rus Artemii Bogachev i la portuguesa Leonor Dias han completat el podi. La guanyadora participarà l'any vinent a l'Andorra Sax Fest.

Informa: Pilar Candel
Imatges: Pau Bonastre

Comparteix:

Un centenar de fidels al viacrucis de Sant Julià 'Cor trencat: Mort i vida de Carles Sabater', un homenatge al cantant de Sau