La secretària d’Estat Teresa Milà participa a la IV Conferència Iberoamericana de Gènere

La secretària d’Estat d’Afers Socials, Joventu

La secretària d’Estat d’Afers Socials, Joventut i Igualtat, Teresa Milà, ha participat en la IV Conferència Iberoamericana de Gènere, que s'ha celebrat aquest dijous i divendres a Santo Domingo. La trobada de ministres i secretaris d’estat iberoamericans és una de les reunions que s’estan celebrant enguany com a prèvia a la Cimera entre Caps d’Estat i de Govern que acollirà la República Dominicana sota el lema ‘Cap a una Iberoamèrica Incloent i Sostenible’. 

Milà va intervenir aquest dijous en el diàleg ministerial sobre inclusió, democràcia i sostenibilitat amb perspectiva de gènere, destacant la necessitat de lluitar contra la desigualtat de gènere. Així mateix, la secretària d’Estat va apuntar que Andorra ha impulsat la presència de les dones en l’àmbit públic i privat.

En aquest sentit, Milà va recordar que un dels majors reptes actuals és el canvi climàtic i els seus efectes mediambientals, socials, polítics, econòmics i en l’àmbit de la salut

Aquest divendres, ha participat com a ponent en la taula rodona centrada en la sostenibilitat mediambiental amb enfocament de gènere. En el seu discurs, ha posat en relleu la importància d’integrar la perspectiva de gènere en la resposta a les catàstrofes generades per fenòmens naturals, especialment en el canvi climàtic. 

Informa: Redacció

Comparteix:

L'AGREDA i FEDEREC Occitanie signen un conveni per col·laborar en la gestió de residus  La Policia alerta d’intents d’estafa amb ‘hackejos’ falsos