El sector privat del turisme s'uneix amb Govern per canviar el model del sector

www.andorradifusio.ad

Anar cap a un model de turisme de més qualitat. Aquest és l'objectiu del grup de treball creat per les catorze associacions del sector turístic per presentar una veu unificada. Han signat dos convenis de col·laboració amb la Cambra de Comerç i el Govern. 

Per primera vegada, les entitats del sector privat del turisme han adoptat un projecte conjunt i de consens. S'articula a través d'un grup de treball per redactar mesures per canviar el model turístic i apostar perquè vinguin més visitants d'alt poder adquisitiu. La iniciativa rep el suport del Govern, que és conscient de la necessitat que aquest sector, que representa el 40% del PIB, canviï de rumb. 

El president de la Cambra de Comerç, Josep Maria Mas, ha subratllat la importància de fer "un canvi turístic de país", ja que això és el que "totes les associacions que estan dins el grup han detectat que s'havia de fer". Per la seva banda, Jordi Torres, ministre de Turisme i Telecomunicacions en funcions, ha informat que la propera legislatura s'haurà de fer un "estudi de càrrega del sector turístic". 

Les entitats presentaran les propostes els propers mesos.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Anna Romagosa

Comparteix:

Quatre homes detinguts per conduir sota els efectes de l'alcohol i les drogues Demòcrates presenta el programa electoral amb l'habitatge i l'acord d'associació com a punts clau