La selecció d'handbol sub-20 debuta amb victòria al torneig IHF

Bon debut de la selecció d'handbol al torneig IHF. Ahir els de Manel Mañas van guanyar el primer partit. Va ser contra Irlanda per 42 a 20. Amb aquest triomf, l'equip nacional demostra solidesa i ambició per aconseguir la victòria final.
Debut immillorable de la selecció d'handbol al torneig IHF. Andorra va superar ahir sense problemes la dèbil selecció irlandesa per 22 gols de diferència, 42 a 20. Un resultat que demostra el domini dels de Manel Maña durant tot el partit. I és que els irlandesos només van aguantar fins al 6 a 4. A partir d'aleshores, els andorrans van desplegar el seu potencial. De fet, al descans, el marcador era ja força clar, 20 a 8. Gonzalo Romero va ser el màxim anotador, amb 8 dianes. I és que la victòria d'ahir ha estat tot un cop de moral per al vestidor andorrà, que no descarta res amb vista a la classificació final.“Està clar que quan catorze joves estan enxufats és difícil contenir. La nostra guerra ha estat controlar aquesta situació de voler acabar el partit en cinc minuts”, afirmava el seleccionador, Manel Mañas.“Jo crec que estàvem fins i tot més nerviosos que ells, però hem sabut calmar-nos. Això i passar-ho bé han estat la clau per guanyar”, assegurava Ian Soto, del combinat nacional.Amb el triomf d'ahir, Andorra es prepara avui per al segon assalt. A partir de les 8 del vespre la selecció jugarà contra l'Azerbaidjan, que ahir va ser golejat per les illes Fèroe 43 a 12.Informa: Xavi Bonet Imatges: Lluís Calvo