La selecció femenina perd 0 a 4 amb Letònia

La selecció ha patit de valent la velocitat i el físic de Letònia. De fet, el primer gol de la tarda ha arribat al quart d'hora de partit de les botes de Miksone que ha arribat al descans amb dos gols més.

Més enllà del resultat, la pitjor notícia ha estat la lesió de Tere Morató que ha abandonat el terreny de joc amb problemes al bessó.

Les tricolors tanquen els primers dos compromisos de la lliga de les Nacions amb un triomf contra Moldàvia i la desfeta d'aquest dimarts contra Letònia. Els pròxims partits arribaran a l'octubre quan s'enfrontaran a Malta.

Informa: Joel Romero

La FIS defineix d'"impressionant" la candidatura d'Andorra per acollir el Mundial d'Esquí Alpí Massa càstig contra Letònia en la posada de llarg al Nacional (0-4)