La selecció de futbol sala derrota Estònia per la mínima en el segon amistós

La selecció de futbol sala va saldar el segon amistós contra Estònia al pavelló dels Serradells amb una nova victòria, per 3 gols a 2. El doble compromís ha servit per preparar el Premundial de l'abril a Suècia.

Amb la lliçó apresa del primer partit, els bàltics van ser més sòlids en defensa a la primera part i van arribar al descans amb avantatge d'un gol al marcador.

A la segona el combinat de Talín Puyaltó va reaccionar i Oriol Rodríguez va fer l'empat. Arnau Rodríguez i Omar Ávila van completar la remuntada, amb dues dianes més. Estònia va fer pujar el 3 a 2 definitiu amb un gol a l'últim segon.

Informa: Redacció