La selecció d'hoquei patins s'enfonsa en la segona part contra Itàlia a l'Europeu de Paredes (10-1)

Andorra no va poder repetir la gran actuació contra Fran&c

Andorra no va poder repetir la gran actuació contra França i va perdre per 10 gols a 1 contra Itàlia, en la quarta jornada del Campionat d'Europa d'hoquei patins, que es disputa a la localitat portuguesa de Paredes.

Els de Wifi Balart van resistir amb una bona defensa els primers 10 minuts de partit, però Itàlia va anotar tres dianes en tres minuts i va arribar al descans amb un marcador de 3 a 0. A la represa, Gerard Miquel va fer l'únic gol de la selecció andorrana, que establia el 4-1, però Itàlia va aprofitar la davallada física dels andorrans per ampliar la renda.

Aquesta nit Andorra tancarà la lligueta contra l'amfitriona, Portugal, a partir de tres quarts d'onze hora andorrana, i dissabte jugarà el partit pel cinquè i sisè lloc, previsiblement contra Alemanya.

Fotografia cedida: WS Europe Rink Hockey