La selecció paga la manca d'encert i els darrers minuts contra Letònia (3-0)

Andorra ha debutat en aquesta edició de la lliga de les Na

Andorra ha debutat en aquesta edició de la lliga de les Nacions contra Letònia amb bones sensacions. Els tricolors han sortit a Riga amb una línia de cinc al darrere per buscar la consistència defensiva i amb la novetat d’Albert Rosas com a davanter titular, en el partit número 100 de Koldo a la banqueta.

Joan Cervós ha tingut la primera oportunitat al cap de cinc minuts, en recuperar una pilota a tres quarts, però el seu xut ha anat tou a les mans del porter

Al minut nou, en l'única aproximació de perill dels locals, Uldrikis ha pentinat una falta completament sol per fer el primer de la tarda, 1 a 0

Poc després, Rosas ha pogut fer l’empat amb un cop de cap a l’àrea petita a centrada de Cervós, però la seva rematada ha sortit molt desviada.

La més clara ha arribat al minut 16, quan Jordi Aláez ha aprofitat una badada de la defensa local per plantar-se sol davant el porter. El migcampista ha servit per Rosas, però el davanter l’ha enviat per sobre del travesser a porteria buida.

Andorra feia mèrits per capgirar i al minut 20, Chus Rubio sorprenia amb un xut llunyà al travesser.

Els tricolors han estat millors la primera meitat, però al descans el marcador era favorable als locals, 1 a 0

Letònia ha sortit més endollada i ha dominat més la pilota. Els de Koldo han perdut protagonisme i el pas dels minuts ha afavorit els letons. Als darrers quinze minuts, una nova diana d'Uldrikis i un penal transformat per Ikaunieks han sentenciat el duel. Al final, 3 a 0.

El pròxim partit de la selecció arribarà aquest dilluns a l'Estadi Nacional contra Moldàvia a tres quarts de nou de la nit.

informa: Joel Romero