La selecció sub-16 femenina de futbol goleja Montenegro (4-1)

La selecció femenina sub-16 de futbol ha superat Montenegr

La selecció femenina sub-16 de futbol ha superat Montenegro per un contundent 4 a 1 en el segon partit del torneig de desenvolupament de la UEFA, que es disputa a Malta. Les jugadores de Catia da Silva han sortit al terreny de joc esperonades per la derrota del debut davant de Bulgària, amb un marcador idèntic, i han dominat des de l'inici.

Els gols s'han fet esperar fins als darrers minuts de la primera part. Emma Duró ha posat per davant les tricolors al minut 36 i Ariadna Pernía ha fet el segon, al 42. A l'inici de la segona part han arribat dues dianes més, de Carla Ber, al minut 50, i d'Èlia Quílez, al 56. Tot seguit, Montenegro ha fet el gol de l'honor.

Andorra tancarà el torneig de desenvolupament dissabte amb el tercer i últim partit contra l'amfitriona, Malta.